uFeel.me
Тя - Любовта
Автор: meri2505,  9 април 2011 г. в 18:56 ч.
прочити: 216
 

Преследвана, погазена, убивана

без милост гонена

натъпквана в безжалостни сърца...

в клетка затворена...

Тя иде -  смела, силна, усмихната

и с гордо вдигната глава,

Tя носи бодро и уверено истинското,

най-хубавото име - Любовта!

 

Любов - спасение, пречистване,

Любов - потръпваща и истинска,

ела без сянка на съмнение

и прероди душите ни подтиснати!

Любов - копнеж, Любов - желание,

Любов - събуждаща се топлина,

поспри се тук  в душите изтерзани,

да сториш свойта добрина...

 

 

 

09.04.2011г., Велико Търново

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me