uFeel.me
Тя Е Любов
Автор: MR,  27 ноември 2012 г. в 19:55 ч.
прочити: 196


И Е Любов. От тези-много трудните,
в които спира пулсът на сърцето ти.
Отдаваш себе си. Изгубваш се в нозете и,
а после и се молиш и пледираш.
Тя Е Любов. Единствена и Моя.
Гласът и с вятъра пристига всяка нощ.
До голо ме съблича на пангарът си,
разпъва ме, кръщавайки с Живот.
Уж бях и свикнала. Във луди, грешни нощи
дресирах я до кръв-да не боли,
но тя ме изуми и каза: \"Още!\" 
Душата ми простена: \"Остани!\"
Трошим със нея дните си по-равно, 
не жалим и сърцата от тревоги.
Понякога по изгрев и е хладно
но нито миг не казва да си ходи.
Тo Е Любов. От тези-много трудните,
които вечно чакаш и бленуваш,
които щом веднъж си срещнал и усетил,
до сетния си дъх ще съществуваш!



 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me