uFeel.me
Твойто име
Автор: todorspasov,  9 юни 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 5202
Спри за миг!
За последно погледни ме
и сълза за сбогом подари ми!
Тъжен стих,
тъжно носи твойто име
и напява тъжно, тъжни рими.

Няма лек
за това свещено чувство,
че красива болка ме убива,
че без теб
на света е всичко пусто,
че от мен частица си отива.

Любовта
нежно шепне нежни думи
и в забрава прашна ме завива!
А нощта
ще те носи във съня ми
за да знам, че нейде си щастлива.

Сетен вик!
Помощ! Любовта гори ме!
Целуни ме нежно и прости ми!
Тъжен стих,
тъжно носи твойто име
и напява тъжно, тъжни рими.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me