uFeel.me
Tвойте очи
Автор: polq_vr,  3 октомври 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 461
Боли когато ме погледнеш
и с болка кажеш искам те до мен,
боли когато те погледна
и искам да си все до мен,
а отстрани всичко да е чуждо
и друг да бди над мен.
И защо немога да забравя
мигът в който ме плени,
миг в който сърцето си ми подари.
И зная че това е грешка,
аз с него съм, а с нея ти,
но едно едничко нещо няма да забравя
искрата в твойте очи!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me