uFeel.me
Твоята усмивка
Автор: Marchellka,  1 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 2713
Но момчето, което връща усмивката на лицето ми, дори и в най-тежка тъга - G

Чувам те да се смееш

и сърцето от радост трепери,
че весел си,
че доброто настроение намери...
Говорим си и няма от мен
на света по-щастлива,
че усмивката си лъчезарна
пак показваш
и че тъгата коварна
със щастие наказваш.
Не знам дали съм ти го казвала,
но когато чуя смеха ти,
нещо в мен се преобръща
и света е по-красив и нов,
по-светъл, по-безгрижен,
по-нежен, изтъкан от любов.
Ти си моят лъч светлина
в най-тъмните дебри,
на моето сърце си ти компас
и където и да си, натъжен или усмихнат,
там, до теб,
ще бъда и аз.
Защото твоята усмивка
ми дава сили,
напред да продължа,
тъгата да загърбя,
самотата да прогоня
и заедно с теб
да се отдам на любовта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me