uFeel.me
*Твоята страст ще бъда*
Автор: mechtaq_za_teb,  24 февруари 2011 г. в 13:19 ч.
прочити: 331
Очите най-грижливо пак гримирах,
защото тази нощ отново ме зове!
Ела, защото дивото не стихва
и дай ми своето сърце...
Ще бъда нежна. Но ще си играя,
а ти дори не ще го разбереш.
Сърцето си чрез твоето ще вая.
Нима ще можеш някак да ме спреш?
Красива, твоя, ти отново ме наричай.
Докосвай с пръстите на любовта.
Аз пак и пак ще те отричам,
защото другото ми име е... така!
Танцувам, тази нощ ще ти покажа
какво е да не виждаш друга, само мен...
Да галиш тялото ми ще ти давам,
да бъдеш силно запленен...
Червилото по ризата ти ще напомня
за моето изваяно лице...
И дълго после ще ме помниш
и ще търсиш своето сърце...
Ароматът ми по кожата ти ще изгаря.
Целият от страсти ще гориш.
Идвам, после вечен огън паля,
който няма как да изгасиш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me