uFeel.me
Твоята обич на думи е само голяма
Автор: annavlad,  5 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 685

Не ми е мъчно, че обичаш

майка си повече от мен.

Не ми е мъчно, че ме остави

в празничната нощ сама.

---

Но защо ти остави детето си?

Не трябва ли то да бъде

най-скъпото нещо

в света?

---

Зная, че в твойто сърце

днес тъга няма да има,

нито сълзи в твойте очи.

Твоята обич на думи е само голяма

и от това - безкрайно боли.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me