uFeel.me
Твоята Селена
Автор: bubulina,  30 юли 2011 г. в 20:02 ч.
прочити: 367

На кого да се моля сега, щом в ръцете ми свещите гаснат?

Как да тичам напред, щом в краката ми тръни ще раснат?

Със ръце да те тегля към мен ще се дърпаш дорде имаш сили.

Как да дишам след теб - на света толкоз любов сме дарили?

 

Ще те срещна ли пак щом луната Родопа целуне?

На реката ... на другия бряг ще запалиш ли огън от думи?

Да гори, да разказва за нас и искри да се пръскат във мрака,

да ни гали небето в захлас и в нощта да ни скрие кавака

 

Аз за теб ще бъда Селена, ти за мен ще си Ендимион

Във съня ти красив уловена със целувки безчет, ... милион!

И когато зората на прага побутне сънливо деня,

без ни дума за „Сбогом” да кажа, ще те целуна и ще заспя.

 

На кого да се моля сега, щом в ръцете ми свещите гаснат?

Без любов и без вяра в дома и мойте деца ще пораснат.

А аз ще изчезвам в нощта и съня си звездите ще гоня -

твоята Селена от обич умря и роди се звезда в небосклона.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me