uFeel.me
Твоят смях, Любов, ще прегърна! ( bizcocho & zefpet )
Автор: bizcocho,  13 декември 2010 г. в 11:33 ч.
прочити: 1652
Дълго, дълго към тебе вървях,
болки носех в ранените длани,
стъпвах трудно и често със страх
по пътеки с стъкла разпиляни.

Дълго, дълго те чаках, Любов,
да преминеш прегради за мене,
да забравиш за вълчия вой,
който част е от нашето бреме.

Не очаквах да свършат за миг
всички бури в разделното време,
от краката ми тръните с вик
все изтръгвах, бях в кръв до колене.

Нося белези, съхне кръвта,
сълзи няма, отдавна изплаках,
а пресипна от мъка дъжда,
в него ласка дори не дочаках.

Дълго, дълго мечтаех мига,
в който болката с вик ще прогоня.
Твоят войн съм, запазил брега
чист от всякакви думи злокобни.

Морски вихър ми носеше вест,
че пробиваш към мене тъмата,
с много вяра, любов и копнеж,
че изброждаш за мене земята.

Неотклонно аз бързах към теб,
моят топъл заслон, моят пристан.
Апокалипсис бе всеки нов ден,
не замръкнех ли в твоята мисъл.

Този свят ще превърна във път
и единствен за нас той ще бъде.
И по него ще властва смехът –
твоят смях аз, Любов, ще прегърна!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me