uFeel.me
Твоят град
Автор: viktoria,  6 декември 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 318
Според теб,
градът ти е океан от цветя,
и във въздуха се носи нежен аромат.
Моето сърце копнее
за теб и ароматния ти град.
В мислите си виждам
как осеян е със дим и шум
и слушам птици във съня.
Улиците ми са познати
представям си как двамата движим се по тях
и по въздуха летим из слънчевия град.
Зад реката се сивее сграда,
вижда се завод
и роботи машина след машина.
Зад облак дим
цветята пръскат своя аромат,
а ние двамата със теб
се разхождаме из твоя красив град.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me