uFeel.me
Твоя
Автор: letisiq77,  27 ноември 2009 г. в 19:31 ч.
прочити: 690
Тази вечер искам да съм твоя,
да докосвам тялото ти с устни,
да те галя, с пръсти да говоря,
и във мислите си да ме пуснеш.
Да те вдишвам и да те отпивам,
със очи да те прегръщам нежно,
със език страстта ти да попивам,
да забравиш праведно и грешно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me