uFeel.me
Твоя
Автор: diva_strast,  28 декември 2004 г. в 00:00 ч.
прочити: 774
За тебе мога да съм много зла
и с черни нокти очите ти да издера.
Мога да съм и свирепа и жестока
и светът ти цял да разруша.

А мога да съм и мила и добра
и всичко в мене да крещи,но да мълча..
Във въздух да те давя,вместо във вода,..
когато искам мога и това...

Обичам те и всичко мога,
каквато и да съм била -
и жестока и добра,
накрая винаги оставала съм твоя..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me