uFeel.me
Твоя
Автор: Tweet`,  11 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 401
Изгоних моя ангел...
Изгоних моята любов..
Изгоних моето щастие...
Ще те обичам завинаги, моя любов...
Дори смъртта не ще може да ме победи..
Аз винаги ще те обичам моя любов...
Завинаги ще сме аз и ти в съня ми..
ще плача тихо насън...
студени устни недокоснати от теб...
ще плача тихо в своя гроб...
ще чакам... ще те чакам...
преплетени перли има в косите ми..
блестят сълзите ми като звезди...
лицето ми сковано е в лед...
скръстени нежно ръцете ми...
неподвижни са очите ми...
сърцето ми умира...
душата ми и тя си отива...
но любовта остава тук...
прости ми,че не успях...
прости ми,че твоя бях...
твоя дори и след смъртта...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me