uFeel.me
Твоя
Автор: Petrova_AHETA,  23 януари 2012 г. в 00:09 ч.
прочити: 273

На тебе обречена,
към тебе литнала,
тебе сънувала-
нощ след нощ!
На пръсти повдигната-
да погледна в очите ти,
да докосна душата ти!
На тебе обречена,
към тебе литнала,
тебе сънувала-
не до сънувала!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me