uFeel.me
Твоя
Автор: Millita,  2 ноември 2010 г. в 22:40 ч.
прочити: 227
Опиши ми нежност с думи,
накарай ме да ти повярвам.
Не, не бързай прошепни ги,
искам пак да я почувствам.

Обрисувай любовта си с устни,
с топли пръсти очертай ме.
От прегръдките си не ме пускай,
със страстта ми поиграй си.

Искам да усещам как се смееш
във косите ми потънал,
с погледа си парещ да копнееш
всеки миг до теб да бъда.

Провокирай ме да те желая
както никой до сега
и ще бъда твоя до безкрая
в наша мъничка игра...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me