uFeel.me
Творецът на нежността и красотата
Автор: Silviya_Markela,  5 април 2011 г. в 19:03 ч.
прочити: 219

 

 

Некрасиви са розите и сиви са дъгите,
неприветливи са небесата и звездите,
кресливи са и птиците, когато
не са изписани от твоето перо.

Несъвършенството сменило е вълшебството,
изрезки са останали от приказките,
и чудесата са в анатема, когато
не са изписани от твоето перо.

Грубостта е сменила нежността,
принцеси звездокоси няма,
и в нощи дните са преминали, когато
не са изписани от твоето перо.

Римата престава да е рима,
стиховете не са стихове,
а красотата не е красота,
щом не е излязла изпод твоето перо.



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me