uFeel.me
Tвоите сини очи
Автор: nyama,  15 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 748
Когато си болката ти
и съня ми нощем разкъсваш...
Когато времето спре да лети
и с липсата дните запълваш...
Когато пропадам бавно в тъма
на спомен от твоите сини очи...
Когато верен приятел е само тъга
и думите носят тежки беди...

Тогава за малко аз ще поспра
ще забравя твоите сини очи
На своята обич света ще опра,
но не обичта, в която беше и ти.
Не... Не на спомен лъжовен от Нас,
не на Утре пораснало в пясък...
А на своя си вътрешен глас,
че животът утре ще носи нов блясък ...



\"Creative

Произведенията с автор Иван Б се публикуват под Криейтив Комънс 3.0 Лиценз.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me