uFeel.me
Твоите очи
Автор: yoanitka88,  1 август 2011 г. в 14:45 ч.
прочити: 206
Твоите очи ме изгарят,
и като въглени в мене горят.
В душата ми рана отварят,
а от сълзи,вече очите ме болят.

Нямам сили аз да плача,
за теб,за моите мечти.
Опитвам се да те намеря в здрача,
но за мен мечта си ти.

Любовта мечта е, която няма да имам,
защото ти я уби.
Без теб аз бавно умирам,
а с мен и моите мечти. 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me