uFeel.me
Твоите Очи
Автор: Teo,  22 септември 2010 г. в 00:19 ч.
прочити: 242
Твоите очи прекрасни,
сякаш две звездици ясни,
но погледна ли зад тях
виждам много болка, прах.

Ако погледнеш някой ти
сякаш под хипноза става,
в него спира да боли
и тъгата избледнява.

Във усмивката чаровна
виждам нови висини,
прекрасна и вековна-
всеки може да спаси.

Сияеш сякаш си звезда,
но какво е в твоята душа?
Имаш ли копнежи и мечти
или криеш своите сълзи?

Всеки маската си носи-
това е човешката съдба,
но тъгата ще износи
страдалата ти душа!

На болката не се предавай
няма смисъл във това-
всеки ако трябва заличавай,
нека страда чуждата душа.

Заслужаваш нещо по-добро,
просто винаги търси,
ти си човешко същество
имай винаги мечти.

Дълъг и труден е пътя,
ала трябва да се извърви,
ще достигнеш кръстопътя,
а след него сбъднати мечти...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me