uFeel.me
*Твоето мълчание*
Автор: mechtaq_za_teb,  19 май 2013 г. в 07:22 ч.
прочити: 559

Очите ми отново се напълниха със сълзи.

Сърцето ми препуска, цялото боли...

Не виждаш и не чуваш ти обаче

това, което със мълчание си сътворил.

Защо така? Защо ме нарани дълбоко?

Нима не знаеш, че във мен гори...

Гори, не спира, та да ми напомня,

че сърцето пак от обич ще кърви...

Едно „обичам те”. Две прости думи,

които носят ми спокойствие и тишина,

не каза ти... Мълчание, и толкова.

А тази нощ, те питам, как да издържа?

Любов ли бе.. любов ли е такава?

Гориш, мълчиш, сълзите сам броиш!

Кажи ми как мълчанието да забравя,

когато днес сърцето ми на две делиш?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me