uFeel.me
Твоето мълчание
Автор: pavli,  2 март 2010 г. в 21:06 ч.
прочити: 2505

Мълчиш…
Обичаш да ме гледаш…
като божествена икона…

Мълчиш…
Обичаш да се разтваряш
в пламъка на очите ми…

Мълчиш…
Обичаш да слушаш
как пръстите ми шептят…

Мълчиш…
Обичаш да потъваш
в мелодията на думите ми…

Мълчиш…
Обичаш да летиш
в топлото на прегръдките ми…

Мълчиш…
Обичаш да ме провокираш
с мълчаливата си любов…



                             © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me