uFeel.me
"Твоето Момиче\"
Автор: tonia_borisova,  21 юни 2011 г. в 02:08 ч.
прочити: 200

 

Може да не ти харесвам вече –

посивях!

Толкова години всяка вечер

тръпна в страх

да не дойде онзи миг когато

ще заспиш –

без да ме целунеш по косата...

И дори –

безразличен, няма да усетиш как

до сутринта,

от обида „твоето Момиче” –

остаря!

1992г.,София

Из книгата \"Възлопис\"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me