uFeel.me
Тук
Автор: juliet007,  8 февруари 2009 г. в 21:07 ч.
прочити: 360

                     И не е защото вали,
                     и не е защото заспиват
                     дъждовните улици тихи.
                     Тук времето спира седите си.

                     И не е защото мъглите
                     рисуват по мене ръцете ти.
                    Аз просто съм сън. И не питам.
                    И галя минутите спрели.

                    А някъде там-във очите ми,
                    комети изгарят душите си,
                    и не е защото боли,
                    когато от тук си отиваш.

                   А просто защото си ти.
                   И просто защото те вдишвам
                   във всеки нов полъх отминал.
                   Тук времето свързва съдбите ни.

                   Тук някога пак ще се срещнем,
                   оставили в късните залези,
                   да гаснат предишни раздели.
                   Поели към изгрева. Заедно.

              
                                      
                   




                   
                   
                   

           
                                    
              

                                                   

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me