uFeel.me
Трябва ли
Автор: az20sam,  9 юли 2011 г. в 21:55 ч.
прочити: 138

Трябва ли да викам и крещя,

че обичам теб сега?

Трябва ли да ти се моля,

за да бъда твоя?

 

Кое от това не разбра,

че обичам те аз сега?

Не разбра ли, че, когато си далеч от мен,

се задушавам, сякаш съм във плен?

 

Трябва ли на колене да се моля,

за твоята любов?

Трудно ми е да се боря,

ти дори не чуваш моя зов.



ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me