uFeel.me
Трябва да трябва
Автор: Mimonche,  30 януари 2009 г. в 22:59 ч.
прочити: 170

Сякаш имам нужда да пиша
и опитвам и някак за жалост
мислите ми в главата прескачат
и настанал е някакъв хаос!

Помогни ми с някаква тема,
насочи ме, подай ми рефрен,
подай ми ръка да премина
през този неравен терен!

Трябва ли да се тормозя,
че нищо не се получава,
сякаш съм се сковала –
опитвам и нищо не става!

Трябва ли да те дочакам –
муза, мързелива такава ,
ако ще трябва с теб да живея – 
май ще трябва да трябва тогава!

20 септември 08 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me