uFeel.me
Трудно
Автор: niko_22,  31 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 483
Трудно е с живота суров да се бориш!
Трудно е човек до себе си да задържиш!
Човека със сълза се ражда и със сълза умира!
Защо мъка го следва човека и все от най-хубавото тъгува!?
Защо Любовта е мъка ужасна, защо Любовта е толкова болезнена?!
Не знам, а може би никога не знае в действителност!?
Човек, обича, мрази, ненавижда, подиграва,
Защо, защо…?!?
Не може ли просто да живее без чувства до сетния си дъх, без да изпитва никакви чувства!?!
След като го наранява това”чувство”, стига се мъчи и тъгува, просто вече недей да чувстваш нищо към никого.
Тъй мъката вече няма да ИЗПИТВАШ!!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me