uFeel.me
Трудно се казва сбогом
Автор: Slava56,  11 януари 2011 г. в 14:07 ч.
прочити: 514
Трудно се казва сбогом!
Когато си имал...
Дори да е било само веднъж.
А още по-трудно
щом само в съня ти било е...
Тогава копнееш
за живо докосване
и се питаш:
какво би било...
ако се случи...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me