uFeel.me
Трудна е раздялата
Автор: ville_valo_brc,  1 февруари 2009 г. в 08:40 ч.
прочити: 228

Раздялата е трудна - невъзможна,
но сега кръв капе от сърцето ранено
знам тази вечер ще е вечер прощална,
а вътре в мен е всичко натъжено!

Склонил бях глава на твоето рамо
и тъжен и самотен тихо до теб стоях
да се разделим нима бе тогава рано?
Исках да ти кажа много, но мълчах.

Трудна е раздялата в тези черни дни
аз знам, че винаги ще бъда сам
без твоята обич и това нямам как да се промени
а вътре в сърцето винаги ще има срам.

Любовта ми на теб ти е чужда
ти не си изпитвала същото към мен
с теб никога не сме били заедно,
за да се разделим някой ден!

Сега ти говоря за това любима,
че е трудно да се разделим
с шанса които ти ми подари
не искам още болка да си причиним.

Много стихове за теб съм писал
и дни и нощи за теб съм мислил!
Пътят до сърцето ти да намеря съм искал
и пак много искам макар и да съм се изморил.

Моля те при мен остани,
ако не ме обичаш тогава не мълчи
може би глупав изглеждам отстрани,
но, че ми липсваш запомни!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me