uFeel.me
Трохи от нежност
Автор: Nanita,  24 октомври 2011 г. в 20:52 ч.
прочити: 349
Самотна съм, излъгана с мечти,
които и пред себе си самата не признавам,
подхвърляш ми любов, трохи от нежност,
за които аз не искам и да зная.

В очите ти студеещи личи,
че близост не желаеш и добре играеш,
но играта е илюзия за двама
и грешки стават, а любовта ти е измама.


Трохи от нежност аз от тебе не желая,
обичам ли, обич ще е за цял живот,
дори самотна да остана ще е радост,
която бих избрала вместо теб.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me