uFeel.me
Триъгълник
Автор: bobig,  14 октомври 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 420
Ти си с нея, аз съм с него.
Странна фигура чертаем.
Уж триъгълник, а не е -
четирима играта играем.
Тя се сеща, той се сеща -
става нещо между нас.
Но след всяка наша среща
аз - във къщи, ти - у вас.
Странни птици сме със тебе -
веднъж назад, веднъж напред.
Тя - с тебе. Той - с мене.
Всеки чака своя ред.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me