uFeel.me
Три дни
Автор: kras,  5 февруари 2009 г. в 19:24 ч.
прочити: 192

Три дни за тебе тъжах,

три дни сърцето ми спори,

след третият ден аз разбрах,

как всичко излишно било е....

 

След третият ден проумях,

тъй дълго в лъжа съм живяла,

три дена по теб болна бях,...

но ето ме.. пак оцеляла..

 

Светът е отново красив,

четвъртият ден не оспори,

животът ми пак е щастлив...

А в тебе ли?? -всичкото зло е..

 

Три дни без тебе живях,

три дни сърцето се бори,

след третият ден проумях,

как всичко измама било е....

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me