uFeel.me
Трепет
Автор: Teo,  18 февруари 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 449
Трепет,порив на желание,
едно несбъднато мечтание.
Страдалец в пропилян живот,
умиращо сърце в робот.

Любов-красива дума,
по-страшна и от чума.
Тя живот дарява,
но понякога сърцето вкаменява...

Трепет,порив на желание,
трепет,а може би страдание...
Всичко е мечти,
мечти във пропилени дни.

Трепет,порив на желание,
трепет и едно признание:
"Лчбовта понякога убива,
но ако съм с теб-Нека да загивам"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me