uFeel.me
Тръгвай!
Автор: gery_74,  21 август 2009 г. в 20:49 ч.
прочити: 371

Тръгваш ли вече, обич? Поспри...

Сълзи самотни напират в моите очи.

Колко е лесно да затръшнеш врата,

лесно е да кажеш край на любовта.

 

Тръгваш ли вече, мили, поспри...

Тъжни и питащи, немеят моите очи.

Сърцето обича те, душата скърби,

как да те пусна - живота за мене си ти.

 

Тръгваш ли вече, скъпи, прости...

Вратата заключих, хайде бързай, върви.

Не ще те оставя да тръгнеш така,

убий ме -  вътре в мене е ключа сега.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me