uFeel.me
Тръгвай
Автор: deniz,  18 януари 2009 г. в 13:32 ч.
прочити: 304
         Тръгвай!
Не ме гледай така
        Ти си мъж,
        аз жена...
Това са нормални неща.

         Тръгвай!
Преди да се свърши нощта,
преди да докосне деня моите мигли...

       Тръгвай!
Остави ме сама със спомена.
Остави ме да убедя себе си,
че всичко това само сън е било...

      Тръгвай!
Скоро ноща ще избяга,
а останеш ли
утрото със надежди ще ни пристяга...
И ще търсиш във мен
идеалната половинка,
а пред теб ще се разкрие
една не красива картинка...

       Тръгвай!
За да мога със себе си да продължа.

      Тръгвай!

За не не плача нощем в съня...

      Тръгвай!

Смили се над мен!

Тръгвай!
Не превръщай нощта във ден.

Тръгвай!

Не пожелавай любовта ми!

Тръгвай!

Не пожелавай страстта ми!

Тръгвай!
Аз никога няма да бъда твоя!

Тръгвай!
Искам само да слушам шума на прибоя...

Бягай!
Докато имам сили да те пусна...

Бягай!
Преди да взема сърцето ти
и да го затворя в стъклената си обич.

Бягай!
Преди да пожелаеш,
никога да не тръгнеш.

Бягай!
навънка почти се съмна

Изчезвай!
Бъди дим,
Бъди сън!

...Ти си все още тук
а Светлината струи на вън...


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me