uFeel.me
Тръгваш си
Автор: beibi,  5 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 693
Знам,не мога да те спра,
тръгваш си от мен сега.
Аз останах сам сама.

Като обрулено от вятъра
листо,
разруши се нашето гнездо.

Върви,не се измъчвай ти
гледай напред и върви,
назад не се обръщай ти.

Ще платя цената, каквато
и да е тя.
Изискват се жертви в
името на любовта.

Поръчах си обич,
но ти ми сервира омраза,
поръчах си ласки,
но ти не ме докосна.

Върви си,
цената е висока,
любовта за теб,
е лукс от S-класа.

Злато и диаманти,
аз не мога да ти дам,
дарявах ти безплатно
само моето сърце.

Звездите от небето,
не мога да ти ги сваля,
но всяка нощ със радост,
всичките аз ти подарявах.

Тръгваш си,върви,казваш;
всичко е било лъжи,
във нашите любовни игри.

Знам,не мога да те спра,
върви,върви,
назад не се обръщай ти.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me