uFeel.me
Тръгваш си, разбирам...
Автор: lovingheart1994,  23 март 2011 г. в 15:43 ч.
прочити: 270
Слънцето вече се показа,
стоя сгушена и притихнала,
ръцете ти най-после ме прегръщат,
забравили бурята стихнала.

Махаш нежно от лицето ми,
кичура паднала коса,
усмихваш се, но виждам със тъга
и поглеждаш навън, падналата роса.

Ставаш и отиваш до прозореца,
следвам те с тихи стъпки аз,
гледаш, но не виждаш нищо,
а аз разбирам, че няма \"нас\".

Поглеждаш ме с очи големи,
и вече те разбирам,
тръгваш си, не ме обичаш,
а Любовта крещи \"Умирам!\"

23.03.2011 г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me