uFeel.me
Тръгваме сърце
Автор: audrey1,  8 август 2012 г. в 21:43 ч.
прочити: 210
Тръгваме сърце мое,
решила съм го вече,
А ти защо тъжиш сърце,
за хората които 
с теб да се сбогуват 
даже не помислят.
Тръгваме си сърце,
не ни желаят тук,    
обещах ти обич,
а тука само жлъч и самота.
Тръгваме сърце,
с морето се сбогувай, 
че няма де се върнем вече тук,
решила съм го - край.      
Ти за себе си само ли мислиш сърце?
Не тръгнем  ли, знай
живота ми ще погубиш сърце!
Тръгваме сърце,
аз разума ще слушам вече,
че мене той ме пази, а ти...
ти сърце  ще ме погубиш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me