uFeel.me
Тръгвам си от теб
Автор: cvetito532,  11 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 344

Аз си тръгвам,

не ме спирай.

Отивам си

и този път завинаги.

Не плачи,

няма да ме върнеш ти.

Не ме търси-

забрави ме,

ти имаш дом,жена,дете

с мен просто прегреши.

При тях се върни,

до жена си остани,

тя е твоята съдба,

аз просто съм другата жена

даваща ти всичко,

неизкаща много,

само и единствено теб.

Ще страда моето сърце,

но тъка е най-добре.

Тази тайна връзка ни ограбва и наранява.

Не мога вечно с нея да те деля

и откраднати от нея мигове

с теб да споделям.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me