uFeel.me
Тръгна си от мене
Автор: evening,  1 май 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 410
Тръгна си от мене сам,
без капка жал и срам.
Сега се скиташ по света голям…
търсиш моята топлина,
но срещаш единствено самота!
Вървейки, стъпваш върху нежността ми,
но ще те преследва вечно любовта ми.
По пътя свой ще срещнеш хиляди жени
с различни красоти,
но блясъка на моите очи
събрали блясъка на всичките звезди
не ще да видиш в ничии други…ти помни!
Без моята топлина си обречен на студа.
Не ме търси в слънчевите лъчи…
да ще огреят милото ти личице,
но не ще да стоплят измръзналото ти сърце.
Когато вълните обгръщат те с любов…. o
не,не са моите ръце сплетени около твоите рамене.
Ще гледаш капките роса по нежните листа,
ще ти напомнят те за моите сълзи…
за тебе бяха мили,
но ти една от тях не оцени.
За мен недей се тревожи,
ще се превърна в мечта и ще се слея с вечността!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me