uFeel.me
Този път от радост
Автор: Gigitu,  15 декември 2008 г. в 07:16 ч.
прочити: 574
Душата ми, потънала във кал,
се давеше в излъганите чувства!
Споменът, че Той ме е предал,
сърцето ми не можеше да пусне!

Тръгнах сляпо, следвайки лъча,
погалил ми клепачите затворени!
Пред въпросите останах да мълча,
забравила болезнените спомени!

Почувствах му ръцете омагьосващи!
Устните целунах в пълна слепота!
Оставих се на нежното докосване,
отдадох се изцяло на страстта!

Запали ме! Спаси ме! Щастието върна!
С устните докосна женската ми слабост!
И когато ме целуна, жадно ме прегърна
заплаках отново, но този път от радост!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me