uFeel.me
Този мъж
Автор: az20sam,  15 юли 2011 г. в 13:41 ч.
прочити: 184

Виждам го постоянно -

така ще е трудно да го забравя,

заричам се, че ще го отбягвам,

но, видя ли го, отново към него бягам.

 

Какво ми става, полудявам ли?

Нима разсъдъка си губя?

Искам с този мъж аз да живея

и от радост песни да пея.

 

28.01.07

ПРОЛЕТНОТО МОМИЧЕ

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me