uFeel.me
Това,което с Теб ни разпиля
Автор: Giovanita,  11 юни 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 1055

Навярно дълго няма да забравиш

Това, което с Теб ни разпиля...

Безсънни нощи в опит да прощаваш

Пред теб ще замъгляват любовта.

Навярно ще усещаш онзи трепет,

Родил се още в първия ни час...

По теб ще се разлива като шепот!

Ще носиш дълго споменът за нас...

Навярно ще съм болката значима

И други смисли да ме заменят...

Навярно други пътища ще има,

По тях навярно други ще вървят...

Навярно лековерно като пясък,

Това, което с Теб ни разпиля

Открадна и усмивките ни с трясък,

А Ние носим чувство за вина...

Завръщане - навярно невъзможно...

Прогони ли надеждата в това?

Разкъса ни на части неотложно

Това, което с Теб ни разпиля!

Навярно премълчана изневяра

Стопи ни всички клетви в любовта...


Това запали мостът към олтара!

Това, което с Теб ни разпиля!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me