uFeel.me
Това,което искам да ти кажа
Автор: Vital4e,  3 август 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 624
Има те, знам - остани,
моля те,за всичко - прости!
Обичам те, Бебо - помни,
живота си давам - вземи!

Ох,какво са думите..
мразя тази лъжа!
Как да докажа безумие,
как да кова любовта!?

Изгаря всичко отвътре,
едва дишам сега.
Да опиша с думи не мога,
таз непорочна лъжа - любовта!

С думи не става - боли,
а сърцето крещи ли,крещи..
Вземи ме, твоя съм - просто мълчи,
завинаги имай ме - сбъдни моите мечти!

Обичам те - както никой преди!
Обичам те - моето сърце ти принадлежи!
Обичам те, макар да боли..

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me