uFeel.me
Това си ти!
Автор: feelin,  10 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 747

Има една ярка звезда в небето
и това си ти!
Има един райски остров в океана
и това си ти!
Има една роза сред полето
и това си ти!
Има един копнеж в сърцето
и това си ти!
Има една жена, която сякаш слезе от небето
и това си ти!

 

By My Love :)

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me