uFeel.me
Това съм аз
Автор: beibi,  4 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 359
През мен премина ти
като вулкан изригнал
и в сърцето ми остави
разтопена лава.

Когато буря загърми
и дъжд завали,
това си ти в моите сълзи.

Щом вятърът разроши,
твоите коси,
това съм аз помни.
Слунцето щом докосне
твойте очи,
това ще съм аз разбери.

Знам ще се завърнеш
пак някй ден,
защото мислиш си за мен.
Във моите мисли си и ти
и любовта ми към теб лети,
там никой не ще ме нарани.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me