uFeel.me
Това ми даваш ти
Автор: ve_si_to,  9 юли 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 440
Усмивка бледа и щастие за миг-
Това ми даваш ти!
Обичаш ме на думи, за това те моля,
Замълчи!

За миг с щастие даряваш,
А после със тъга…
Жалко е как вярвах,
Че си моята съдба!

Жалка си останах
в самотните ми дни!
С надеждата измамна,
Че любовта ще те промени!

Усмивка бледа и щастие за миг-
Това ми даваш ти!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me