uFeel.me
Това ли съм?
Автор: Slava56,  3 януари 2010 г. в 22:37 ч.
прочити: 349
Синьо-лилава безбрежност...
Сянка в окото на залеза...
В пурпур преливаща нежност...
Тиха жарава...

Това ли съм?

Всъщност...
Дали се познавам?
В теб исках да се огледам...
Разби се огледалото -
поредна празна надежда...

Кажи, че не е вярно!
Че ме жадуват ръцете ти...

Жаравата ще лумне,
огънят ще засвети...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me