uFeel.me
Това, което остава.
Автор: dizel4eto__f,  22 юни 2011 г. в 20:12 ч.
прочити: 218
По тялото други устни пълзят
и по него чужди ласки сноват.
Фалшиво стенание и моментен екстаз
се преплитат и сблъскват в несвяст.

Фалшива приказка с измислен герой
и крещящо минало в летен порой.
Живот-въздишка и солена сълза
...така усещам света.

Очите искат закъсняла прошка,
устните жадуват незаслужена любов.
Ръцете ми се молят твоите да стоплят
и да удавя греховете няма да ми стигне...
... цял един живот.

Разпилени чувства
и в миналото погубени мечти.
Много премълчани думи
и бъдещи дъждовни дни.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me