uFeel.me
Това е за теб - букет от чувства
Автор: Mari_racheva,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 457
Ето аз съм тук, сега и завинаги може би!
Но къде ли си ти не знам?
Какво правиш и какво мислиш, само ти си знаеш?
А може би времето и пространството ни раздели,
така както разделя хората, които не се обичат!
Защо ли мисля за теб и аз не знам?
Знам само, че желая да съм с теб сега,
а може би и завинаги.
Знам също, че това, което изпитвам в момента
са вълшебни чувства - трепет и вълнение,
и се чувствам щастлива
най-вече от това, че са споделени.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me