uFeel.me
Това е краят
Автор: Hunterofwhispers,  7 юли 2013 г. в 13:55 ч.
прочити: 229
Това е началото на един край
и краят на едно начало,
дори да зная ще попитам, май:
това ли ще е нашата раздяла?!

Това е разделяне на пътищата
и уж сме пак една посока,
това е плетене на бъдещето
а сякаш падане е- отвисоко...

Сърцето вече няма да тупти -
по цял ден то ще шепне: \"Ало...\"
на слушалката от твоите очи -
това бе краят на едно начало...!

Какво ли щеше да е то...?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me